Alkossa saa käydä parturissa ei

Vihtori on Twitter: “Alkossa saa käydä, mutta parturissa ei …

25.11.2021 — Alkossa saa käydä, mutta parturissa ei. #liikkumisrajoitukset. Translate Tweet. Image. 4:35 PM · Mar 25, 2021.

Vihtori ‘s tweet – “Alkossa saa käydä, mutta parturissa ei …

Minusta laki ei ole hyvä, jos niin asiantuntijat kuin maallikotkin voivat ampua sen muutamassa minuutissa täyteen … Alkossa saa käydä mutta ei parturissa.

Saako huollattaa autoa, käydä Alkossa tai ostaa vaatteita? 18 …

Vihtori 🐨🌵🍉’s tweet – “Alkossa saa käydä, mutta parturissa ei. #liikkumisrajoitukset ” – Trendsmap

@Vihtori_ | 1,647 followers. Alkossa saa käydä, mutta parturissa ei. #liikkumisrajoitukset. 21 133. 09:35, 25 Mar 2021 · View on Twitter …

Alkoholijuomien anniskelu | Valvira

26.3.2021 — Saako käydä parturissa? Entä esimerkiksi hierojalla? Näiden suhteen on epäselvyyttä. Tolvasen mukaan parturissa tai kampaajalla käynti ei …

Kampaamot kiinni Suomessa liikkumisrajoitusten aikana?

Alkoholijuomien anniskelu

20.5.2022 — Ilman anniskelulupaa alkoholijuomaa ei saa nauttia ravitsemisliikkeessä tai muussa paikassa, jossa yleisölle maksusta pidetään saatavana ruokaa …

Keskustelu – Mahdollinen ulkonaliikkumiskielto ja Alkossa käynti

Kampaamot kiinni Suomessa liikkumisrajoitusten aikana? | Uusi Suomi Puheenvuoro

18.3.2021 — Joka tapauksessa pelkkien kampaamojen sulkeminen ei hänen mukaansa vaikuttaisi. … että jos Alko ei saa myydä, K-kauppiaskaan ei saa myydä.

Kampaamojen aukiolo on noussut julkiseen keskusteluun tapauksessa, jossa osaan Suomesta tulisi liikkumisrajoituksia koronatoimina.

Pääkirjoitus: Liikkumisrajoitukset iskevät, jotta kotibileet …

Jos Alkot suljetaan, niin kansa alkaa ostaa viinansa netistä ja trokareilta. Ja kun kerran siihen tapaan on . … Alkossa saa käydä, mutta Rautakaupassa ei.

Pitkon pakina: Kuin koira Venäjästä – Aamulehti

Iltalehti

25.3.2021 — … että hallituksen rajoitusmalli on reikäinen kuin Emmental-juusto: Alkoon pääsee, mutta parturissa, tai Tinder-treffeillä ei saa käydä.

Pitkon pakina: On erehdys luulla, että selviämme koronasta kuin koira Venäjästä – Kolumnit – Aamulehti

27.3.2021 — Mäkelä herätettiin kello 3 yöllä ja tarkastettiin, onko mies käynyt parturissa. Alkossa saa poiketa tapaamassa kaveriaan.

Aatamikin oli Mäkelöitä

Keywords: alkossa saa käydä parturissa ei