Booking huijaus

Booking.com huijaa edelleen asiakkaitaan – Iltalehti

Liity niiden 39 914 kuluttajan joukkoon, joilta Booking.com on jo saanut arvostelun. Kokemuksesi voi auttaa muita tekemään parempia valintoja.

Suositun hotellinvarauspalvelun asiakas törmäsi erittäin …

Suositun hotellinvarauspalvelun asiakas törmäsi erittäin taitavaan huijaukseen | Yle Uutiset

Olisiko nimimerkki “huijattu” hyvä ja kertoisi, miten booking.com on häntä huijannut? Olisi mukavaa tietää, sillä itselläni on vain hyviä kokemuksia …

Suomalaisnainen oli lähellä maksaa huijareille satoja euroja taidokkaasti toteutetussa huijausyrityksessä. Huijarit olivat saaneet etukäteen käsiinsä naisen yhteystiedot ja hotellin varausnumeron.

Lue asiakkaiden arvosteluja yrityksestä www.booking.com

Arvostelut Booking.com | Lue asiakkaiden arvosteluja yrityksestä www.booking.com

5.10.2020 — Kun numero ei ollut käytössä, pariskunta alkoi aavistaa pahinta. Ei ollut mitään asuntoa. He olivat joutuneet huijauksen kohteeksi. ”Tajusimme, …

Liity niiden 39 923 kuluttajan joukkoon, joilta Booking.com on jo saanut arvostelun. Kokemuksesi voi auttaa muita tekemään parempia valintoja.

onko booking.com turvallinen? – – Suomi24 Keskustelut

onko booking.com turvallinen? – – Suomi24 Keskustelut

23.12.2014 — Hotellivarauksia välittävää Booking.com-sivustoa on käytetty laajaan huijaukseen. Varauksen tehneiltä on huijattu ylimääräisiä ennakkomaksuja.

Onko muilla kokemuksia bookin.comista, onko luotettava?

Pariskunta vuokrasi Booking.comin kautta majoituksen …

Pariskunta vuokrasi Booking.comin kautta majoituksen Vuosaaresta – Perillä selvisi, ettei katuosoitetta ollut olemassakaan, ja seuraavaksi tililtä alkoi kadota rahaa – Kaupunki | HS.fi

Kaikki tärkeät tiedot samassa paikassa. Ota majoituspaikkaan yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä, niin saat kaikki tarvittavat tiedot majoituksestasi.

Hieman myöhemmin olemattoman asunnon varaukseen käytetyltä luottokortilta oli nostettu yli 4 600 euroa.

Booking.com-hotellisivustolla huijaus – Digitoday – Ilta-Sanomat

Booking.com-hotellisivustolla huijaus – Maksoitko ylimääräisen ”etumaksun”? – Digitoday – Ilta-Sanomat

25.6.2019 — Kyseessä tunnettu huijaus? Naiset olettivat olevansa väärässä paikassa ja … Christinen mukaan hotelli oli varattu Booking.com-sivustolta.

Hotellivarauksia välittävää Booking.com-sivustoa on käytetty laajaan huijaukseen. Varauksen tehneiltä on huijattu ylimääräisiä ennakkomaksuja. Booking.com vakuuttaa, että asiakastiedot ovat turvassa.

Booking.comin asiakaspalvelu

3.1.2023 — Nainen oli varannut majoituksen Booking.com-sivuston kautta pitäessään kyseistä palvelua luotettavana. Majoitus oli kuitenkin ollut huijausta …

Asiakaspalvelun puhelinnumerot, chat-palvelu ja tuki

Äiti ja tytär varasivat “luksushotellin” netissä – karu totuus …

Äiti ja tytär varasivat “luksushotellin” netissä – karu totuus paljastui vasta paikan päällä: “Tällaista kokemusta emme halua kellekään” – MTVuutiset.fi

En tarkoita, että koko Booking.com -sivusto on huijausta, siellä vain saattaa olla huijareita kun millä tahansa muullakin sivustolla.”.

Kun Christine ja Tonya saapuivat luksushotelliksi mainostettuun majoitukseensa, he joutuivat järkyttymään. Hotelli oli naisten mukaan vain osittain valmis: esimerkiksi osa portaista ei vienyt mihinkään.

Sara Sieppi oli jäädä ilman yösijaa Afrikassa – Booking.com …

Sara Sieppi oli jäädä ilman yösijaa Afrikassa – Booking.com-majoitus olikin huijausta – Stara

Afrikka matkailu Sara Sieppi , Sara Sieppi oli jäädä ilman yösijaa Afrikassa – Booking.com-majoitus olikin huijausta, LifestyleMatkailuOhhoh!Viihdeuutiset

Varokaa kun käytätte Booking.comia (vanha pariskunta joutui …

Keskustelu – Varokaa kun käytätte Booking.comia (vanha pariskunta joutui huijatuksi) | Aihe vapaa | Vauva

Keywords: booking huijaus