Finnair pakkolasku

Finnairin kone teki pakkolaskun Kööpenhaminaan – Kotimaa

Finnairin kone teki pakkolaskun Kööpenhaminaan – Kotimaa | HS.fi

18.7.2001 — Kone pääsi kuitenkin ongelmitta maahan yhdellä moottorilla. Airbusissa oli 67 matkustajaa, jotka jatkoivat matkaa Lontooseen muilla …

KÖÖPENHAMINA. Lontooseen matkalla ollut Finnairin Airbus A320 -lentokone teki pakkolaskun Kööpenhaminan lentokentälle tiistaina kello 17.50 moottorissa ilmenneen teknisen vian vuoksi.

Savun haju pakotti Finnairin koneen äkkilaskuun … – YLE

Savun haju pakotti Finnairin koneen äkkilaskuun Kööpenhaminassa viime viikonloppuna – viestintäpäällikkö: “Vika ja tilanne ei ole yleinen”

29.4.2021 — Savun haju pakotti Finnairin koneen äkkilaskuun Kööpenhaminassa viime viikonloppuna – viestintäpäällikkö: “Vika ja tilanne ei ole yleinen”.

Haju levisi Lontoosta lähteneen koneen matkustamoon ja sen lähteeksi paljastui ohjaamossa vikaantunut näyttö. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa matkustajille, joita oli koneessa yli 140.

Finnairin kone teki pakkolaskun | Yle Uutiset

17.7.2001 — Finnairin Airbus A320 -lentokone joutui tekemään pakkolaskun Kööpenhaminan lentokentälle tiista-illalla kello 17.50.

Uutiset nopeasti ja luotettavasti.

Finnairin lentokone teki hätälaskun Tanskaan – Iltalehti

25.4.2022 — Laskeutumisen jälkeen lentokone pääsi rullaamaan omin voimin pois kiitotieltä, Finnairin viestinnän välittämässä sähköpostissa sanotaan.

Finnairin lentokone teki hätälaskun Kööpenhaminaan – Kotimaa

Finnairin lentokone teki hätälaskun Kööpenhaminaan – Kotimaa – Ilta-Sanomat

25.4.2022 — Koneen miehistö havaitsi lennon aikana ”moottoriongelman” ja päätti keskeyttää matkanteon lähimmälle lentokentälle, joka oli Kastrup …

Paloautot odottivat, moottorit kestivät loppuun asti.

Finnairin kone teki hätälaskun Tukholmaan – MTV Uutiset

Finnairin kone teki hätälaskun Tukholmaan – Helsinki-Vantaalta lähteneessä koneessa oli tekninen vika – MTVuutiset.fi

13.4.2019 — Kukaan ei loukkaantunut eikä tilanteesta koitunut vaaraa. Juttua korjattu kello 10.54, kyseessä oli hätälasku, ei pakkolasku.

Finnairin matkustajakone on tehnyt hätälaskun Tukholmaan. Aamulla puoli yhdeksän aikaan Helsinki-Vantaalta ilmaan noussut Airbus 319 -kone oli matkalla Manchesteriin.

Vaaratilanne | lentoposti.fi

15.1.2023 — Finnairin Airbus A320-koneen ohjaamossa käryä Helsinki-Vantaalla – evakuoitiin terminaaliin. 18.12.2022 – 17:56 …

Oma matkani: Mitä tapahtuu Finnairin yölennolla Aasiaan?

Oma matkani: Mitä tapahtuuFinnairin yölennolla Aasiaan? – Matka24.com

Finnairin laajarunkoinen Airbus A340 rekisteritunnukseltaan OH-LQG seisoo Helsinki-Vantaan … jos joudutaan tekemään pakkolasku jollekin Siperian kentälle.

Finnairin laajarunkoinen Airbus A340 rekisteritunnukseltaan OH-LQG seisoo Helsinki-Vantaan lentoasemalla putken päässä portilla 35. Lento AY069 on lähdössä

Kylmää kyytiä Finnairille – IN0322 – Insinööri-lehti

Soila Korhonen on ylpeä Finnairin ainutlaatuisesta premium economy -luokasta. … Sitä tarvitaan, jos joudutaan tekemään pakkolasku napa-alueelle.

Finnairin kone teki pakkolaskun Kööpenhaminaan – Kaleva

Finnairin kone teki pakkolaskun Kööpenhaminaan | Kaleva

17.7.2001 — Lontooseen matkalla ollut Finnairin lentokone joutui tekemään pakkolaskun Kööpenhaminan lentokentälle tiistaina kello 17.50.

Lontooseen matkalla ollut Finnairin lentokone joutui tekemään pakkolaskun Kööpenhaminan lentokentälle tiistaina kello 17.50.

Keywords: finnair pakkolasku