Hotelli albert

Original Sokos Hotel Albert | Hotelli Helsinki – sokoshotels.fi

Albertin lähialueelta löydät myös kaupungin parhaat kahvilat ja persoonallisimmat baarit. Hotellin henkilökunta suosittelee kohteita matkaoppaiden ulkopuolelta, …

Kodikas hotelli Helsingin keskustassa keskellä designkauppojen kortteleita. Varaa hotelli edullisimmin suoraan meiltä ja saat myös Bonusta.

Original Sokos Hotel Albert, Helsinki – Booking.com

Original Sokos Hotel Albert, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Erityisesti pariskunnat pitävät sijainnista – he antoivat sille pisteiksi 8,7. Original Sokos Hotel Albert on toivottanut asiakkaat tervetulleeksi Booking.

Tämä hotelli sijaitsee Helsingin kulttuurillisesti ja historiallisesti huomionarvoisessa Punavuoren kaupunginosassa.

Original Sokos Hotel Albert – Helsinki | Hotels.com

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Original Sokos Hotel Albert on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Helsinki. Voit nauttia aterian päällä …

Näytä majoituspaikan Original Sokos Hotel Albert tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. Stockmannin tavaratalo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja baarin. 

Original Sokos Hotel Albert – Home | Facebook

Original Sokos Hotel Albert – Startside

Original Sokos Hotel Albert. 94 Synes godt om · 9 taler om dette · 324 har været her. Hotel

Original Sokos Hotel Albert, Helsinki- Parhaat tarjoukset

Sokos Hotel Albert

Sokos Hotel Albert. Sokos Hotel Albert sijaitsee Helsingin Punavuoressa, joka on yksi kaupungin kulttuurisesti ja historiallisesti merkittävistä alueista. Kaikissa huoneissa on ylelliset vuoteet ja 32-tuumainen tv, jossa on Dolby Surround -äänilaitteisto.

Original Sokos Hotel Albert Helsinki, Finland

Original Sokos Hotel Albert Helsinki, Finland – Lets Book Hotel

Etsi käsitellään Original Sokos Hotel Albert, Helsinki. Taatusti edullisin hinta. Ei varausmaksua. Maksavat hotellissa. Varauksen tekeminen on Original Sokos Hotel Albert on helppoa ja turvallista.

Keywords: hotelli albert, albert hotelli, sokos hotelli albert