Hotelli alma kristiinankaupunki

Hotel Alma – Kristiinankaupunki

Hotel Alma

Hotel Alma is a small pleasant hotel right in the middle of Kristiinankaupunki, next to the sea. The hotel was opened in July 2004 after the building was …

Hotel Alma is a pleasant little hotel in Kristiinankaupunki, Finland.

Hotel Alma

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Alma. … Pakkahuoneentori Parmaninkatu 2, Kristiinankaupunki, West and Central Finland 09 725 22 184. Valitse päivät.

Hotel Alma is a pleasant little hotel in Kristiinankaupunki, Finland.

Hotel Alma – Kristiinankaupunki | Hotels.com

Päätoimipaikka. Hotel Leila Läntinen Pitkäkatu 39, 64100 Kristiinankaupunki. Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Näytä majoituspaikan Hotel Alma tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Carlsro Museum sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja jääkaappi. 

Hotel Alma | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Hotelli-Ravintola Alma on elämyksellinen radanvarsihotelli kaupungin sydämessä! Meiltä löydät upeiden kokous- ja juhlatilojen lisäksi tyylikkäät …

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Alma. Carlsro Museum sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti. Huoneissa on taulutelevisiot ja jääkaapit.

Historia kohtaa nykypäivän – Hotelli Alma, Seinäjoki

Yövy tässä hotellissa kohteessa Kristiinankaupunki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä.

Historia on tärkeä osa Alman toimintaa ja tällä sivulla avaamme hieman niin yrityksen kuin sen hallinnoimien rakennusten historiaa.

Hotel Alma, Kristiinankaupunki | Pihlacon

Hotel Alma – Y-tunnus: 1532126-1 – Finder

Hotel Alma – Y-tunnus: 1532126-1 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Hotel Alma yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Hotelli-Ravintola Alma / Kristiinankaupunki sviitti – Venuu.fi

Hotelli-Ravintola Alma / Kristiinankaupunki sviitti – Katso – Venuu.fi

Hotelli-Ravintola Alma on elämyksellinen radanvarsihotelli kaupungin sydämessä!

Hotel Alma: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 – Expedia.fi

Hotel Alma: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä hotellissa kohteessa Kristiinankaupunki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Lähellä sijaitsee Tourist information, Kristinestad – Kristiinankaupunki ja Carlsro Museum, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Hotel Alma, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Keywords: hotelli alma kristiinankaupunki