Hotelli metropol tallinna

Metropol Spa Hotel ja Metropol Hotel I Tallinna kesklinna …

Metropol Spa Hotel ja Metropol Hotel I Tallinna kesklinna hotellid

Metropol Spa Hotelli. Roseni 9, Tallinn. Lue lisää · Varaa. Metropol Hotel. Metropol Hotel sijaitsee Tallinnan hermokeskuksessa Rotermannin …

Metropol Spa Hotel & Metropol Hotel asuvad populaarses Rotermanni kvartalis, kus parimad restoranid ja poed on kohe ümber nurga.

Metropol Hotel, Tallinna – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Metropol sijaitsee vain 4,4 kilometrin päässä lentokentältä. Asiakkaat voivat hemmotella itseään kylpylässä syväkudoshierontahoidolla, …

Tämä 3 tähden hotelli sijaitsee Rotermannin alueella Tallinnan keskustassa, vain 300 metrin päässä vanhastakaupungista.

Hotel Metropol – Tallinna | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Metropol tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan aamiaisesta. Pyhän Olavin kirkko sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä kylpylän ja ravintolan. 

Metropol Hotel | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Hotel Metropol Tallinna – Matkapojat

Hotel Metropol Tallinna | Matkapojat

Hotelli Metropolissa yövyt edullisesti ja kodikkaasti. Hyvä sijainti lähellä kauppakeskukia ja satamaa. Hinta sisältää majoituksen aamiaisella ja meno-paluu laivamatkat. Katso hinnat ja varaa!

Metropol Hotel – Hotellit – Tallinna – Viro – Viking Line

Hotel Metropol, (Tallinna, Viro) – Trivago

Hotelli Hotel Metropol, Tallinna, Viro – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel Metropol kohteessa Tallinna, Viro parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 52 valokuvaa ja 1986 arvostelua. Hotelli? trivago!

Keywords: hotelli metropol tallinna, metropol hotelli tallinna