Hotelli nukkumatti

Hotelli Nukkumatti

Hotel Nukkumatti. Lämminhenkinen Hotelli Nukkumatti sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Hotelli Nukkumatti tarjoaa edullista majoitusta hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kokkolan keskustan tuntumassa. Oiva vaihtoehto ryhmille ja joukkueille! Rauhalliset huoneet ja hyvä aamiainen.

Hotel Nukkumatti (Suomi Kokkola) – Booking.com

Viralliselta nimeltään yhtiö on Kokkolan Picante Oy. Yhtiön Hotelli Nukkumatti liikevaihto oli 1,6 miljoonaa ja tilikauden tulos 114 tuhatta. Liikevaihto laski …

Hotelli Nukkumatti sijaitsee 600 metrin päässä Kokkolan kaupungintalolta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Kokkolan rautatieasemalta.

Hotelli Nukkumatin tarina Kokkolassa on purkutöitä vaille …

Hotelli Nukkumatin tarina Kokkolassa on purkutöitä vaille lopussa, tilalle rakennetaan kerrostaloja – Katso tunnelmia menneisyydestä sekä viimeiset kuvat hotellin sisältä: “Vähän surullista”

Hotelli Nukkumatti | Kokkola – Facebook

Hotel Nukkumatti, (Kokkola, Suomi) – Trivago

Hotelli Nukkumatti – Y-tunnus: 2153617-0 – Finder

Hotelli Nukkumatti – Y-tunnus: 2153617-0 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Hotelli Nukkumatti yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Hotelli Nukkumatti – Kokkola – Hotels.com

Hotelli Nukkumatti – Kokkola | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotelli Nukkumatti tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan mukavista sängyistä. Luonnontieteellinen museo Kieppi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Hotelli Nukkumatti – Tapahtumat Kokkola

{{ ui.description }}

Hotelli Nukkumatti Kokkola-Pietarsaari, Suomen 73

Hotelli Nukkumatti Kokkola-Pietarsaari, Suomen 74 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 13 hotellihuoneita hintahaarukassa 28 – 74 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Kokkola-Pietarsaaren hotellin 13 {6}.

Keywords: hotelli nukkumatti