Hotelli yöpuu

Hotelli Yöpuu | Se paras hotelli Jyväskylän keskustassa

Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Jokainen huoneemme on uniikki ja erilainen.

Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Jokainen huoneemme on uniikki ja erilainen. Meillä on kaupungin paras aamiainen ja á la carte -ravintola. Tervetuloa vieraaksemme.

Boutique Hotel Yöpuu, Jyväskylä – Booking.com

Boutique Hotel Yöpuu, Jyväskylä – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Yöpuu sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa Kemin eteläpuolella. Hotellissa on ravintola sekä terassi missä voit nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Boutique Hotel Yöpuu sijaitsee 1920-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa Jyväskylän keskustassa 500 metrin päässä kaupungin rautatieasemalta.

Hotelli Yöpuu | Majoitus Kemi

Hotelli Yöpuu, Jyväskylä. 3 167 tykkäystä · 25 puhuu tästä · 2 743 oli täällä. Yksilöllinen Hotelli Yöpuu Jyväskylän keskustassa.

 Yöpuu Hotel is located in South Kemi, next to the European route E8 and a 5-minute drive from the city center. It offers an international restaurant, a free sauna and free parking.

Boutique Hotel Yöpuu – Jyväskylä – Hotels.com

Boutique Hotel Yöpuu – Jyväskylä | Hotels.com

Kun lähdimme etsimään Suomen suloisinta hotellia, tiesimme heti mihin kaupunkiin tulee suunnata. Hotelli Yöpuu on idyllinen suomalaishotelli, jonka …

Näytä majoituspaikan Boutique Hotel Yöpuu tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ruokailumahdollisuuksista. Market Square, Jyvaskyla sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Hotelli Yöpuu – Visit Kemi

Hotelli Yöpuu | Visit Kemi

Hotelli Yöpuu sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa Kemin eteläpuolella. Hotellissa on ravintola sekä terassi missä voit nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Hotelli Yöpuu | Jyväskylä – Facebook

Yöpuu – Suomen suloisin hotelli hurmaa Jyväskylässä

Hotelli Yöpuu Jyväskylässä on todennäköisesti Suomen suloisin hotelli. Me selvitimme mistä tämän hurmaavan putiikkihotellin vetovoima kumpuaa.

Keywords: hotelli yöpuu, hotelli yöpuu jyväskylä