Kreeta sää kesäkuu

Kreeta sää kesäkuu 2023 | Kreeta 14 päivän sääennuste

Katso alueen Kreeta sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste!

Tarkista kesäkuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Kreeta, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Kreeta päivittäinen sää kesäkuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää ja ilmasto – Kreeta – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Kreeta | Apollomatkat

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreeta, Kreikka, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Kreeta: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Kreeta – sää ja lämpötilat – Kreikka – Aurinkomatkat

Sää ja lämpötilat – Kreeta, Kreikka | Aurinkomatkat

Kesäkuussa lämpötilat alkavat kohota ja nousevat vielä entisestään heinä- ja elokuussa. Yöt ovat lämpimiä, ja maksimilämpötilat päivällä saattavat nousta jopa …

Katso alueen Kreeta sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste!

Chania, Kreeta, Kreikka: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Katso millainen on Kreetan sää. … Sää – Kreeta. Kreeta … Tammikuu; Helmikuu; Maaliskuu; Huhtikuu; Toukokuu; Kesäkuu; Heinäkuu; Elokuu; Syyskuu; Lokakuu …

Kreetan sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat – Pieni Matkaopas

Katso tietoa Kreetan säästä: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpö sekä poutapäivien määrä eri kuukausina Kreetalla.

Sää – Kreeta – Napsu

27.5.2019 — Kesäkuukausina Kreetan lämpötilat nousevat yli 30 asteen, mutta mereltä puhaltavat tuulet viilentävät ilmaa, jos ne puhaltavat pohjoisesta.

Kreeta – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Milloin on paras aika matkustaa Kreetalle? Lue tietopaketti

Kreeta on suosittu rantalomakohde, jonne useimmat matkustavat kesällä, kun sää on lämpimimmillään. Lue, millainen Kreetan ilmasto on kaikkina neljänä vuodenaikana.

Kreetan sää – Kreeta.info

Päivitetty 11.03.2017 Sääennusteet Kreetalla: Rethimnon……………Hania……………..Iraklion Elafonisi: tuuli- ja lämpötilaennuste täältä.

Keywords: kreeta sää kesäkuu, sää kreeta kesäkuu, kreeta kesäkuu sää