Missä saa telttailla

Leiriytyminen – Suomen Latu

18.4.2022 — Et saa telttailla alueella, missä leiriytyminen aiheuttaa vähäistä suurempaa haittaa maanomistajan varsinaiselle maankäyttötarkoitukselle. Et …

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 94 000 jäsentä 184 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Missä saa telttailla? Lue täältä telttailusäännöt! | KAUKOKAIPUU

Telttailu on upea tapa kokea luonto uudesta kulmasta. Mitä telttailu Suomessa pitää sisällään, missä saa telttailla sekä muita vinkkejä.

Missä saa telttailla? Mihin saa pystyttä teltan? Entä mitä majoitteen pysyttämisessä tulee ottaa huomioon? Lue täältä telttailusäännöt!

Telttailu Suomessa – Missä saa telttailla? + muita vinkkejä

Ennen kuin pystytät teltan varmista, että telttailu valitsemallasi alueella on sallittua. Kansallispuistoissa ja retkeilyalueilla saa leiriytyä vain merkityillä …

Telttailu on upea tapa kokea luonto uudesta kulmasta. Mitä telttailu Suomessa pitää sisällään, missä saa telttailla sekä muita vinkkejä.

Teltan pystyttäminen – Luontoon.fi

4.7.2020 — Mitään vähimmäisetäisyyden metrimäärää ympäristöneuvos Tarasti ei suostu antamaan. Lakitermein “vähäistä suurempaa haittaa” telttailusta ei …

vältä nämä virheet, kun mietit teltan paikkaa | Yle Uutiset

Metsät ovat nyt täynnä amatööritelttailijoita – vältä nämä virheet, kun mietit teltan paikkaa | Yle Uutiset

11.6.2020 — Kansallispuistoissa on määrätyt paikat, missä saa telttailla. On siis olemassa telttailuun varattuja alueita.

Retkeilyvälineiden kauppa käy kuumana. On syytä kerrata telttailun perussäännöt.

Minne saa pystyttää teltan? Mikä hygieniatuote on oiva …

Minne saa pystyttää teltan? Mikä hygieniatuote on oiva nuotion sytyke? Eräoppaan käytännölliset vinkit – ota retkireppuun ainakin nämä: “Halvin turvaväline, mitä on olemassa” – MTVuutiset.fi

13.5.2020 — Suomessa saat telttailla ja leiriytyä periaatteessa lähes missä tahansa. … Retkikeittimiä saa kuitenkin käyttää missä ja milloin vaan, …

Suomalainen on hakenut metsästä voimaa kautta aikojen, mutta moni on innostunut retkeilystä koronakevään aikana arkirutiinien muututtua epidemiarajoitusten vuoksi.

Telttailun säännöt – PARTIOAITTA BLOGI

Suomessa voit jokaisenoikeuksilla telttailla tai nukkua riippumatossa suojelualueita, kansallispuistoja ja piha-alueita lukuun ottamatta missä vain.

Vastuullinen retkeily ja jokamiehenoikeudet – Partioaitta

14.5.2021 — Kansallispuistot ovat tällä hetkellä suosittuja retkeilykohteita, mutta miten niissä saa telttailla? Entä onko kansallispuistoissa …

Kertaa vastuullisen retkeilyn oppaasta jokamiehenoikeudet ja -velvollisuudet. Ohjeita noudattamalla hyvä retkifiilis kaikille.

Missä kansallispuistoissa voi telttailla tai tehdä nuotion?

Missä kansallispuistoissa voi telttailla tai tehdä nuotion? – Erälehti.fi

Miten kansallispuistoissa saa telttailla? Voiko nuotion sytyttää mihin paikkaan tahansa? Miten lähellä on “välittömässä läheisyydessä”?

Keywords: missä saa telttailla