Monelta saa virpoa

asiantuntija vastaa: Kuinka vanhana saa vielä virpoa?

Virpomisen etiketti – asiantuntija vastaa: Kuinka vanhana saa vielä virpoa? – MTVuutiset.fi

19.3.2016 — Virpomisen etiketti puhututtaa joka vuosi: onko se kohteliasta, voiko virvottava kieltäytyä virpomisesta ja kuka on liian vanha virpomaan? Usein …

Tulevana sunnuntaina vietetään palmusunnuntaita, mikä tarkoittaa sitä, että virpojat ilmestyvät katukuvaan.

Keskustelu – Mihin aikaan virpomaan? | Aihe vapaa – Vauva

Ja niille, jotka nukkuttavat lapsia siihen aikaan, eivätkä halua virpojia/trulleja kotiinsa, voivat laittaa oven kahvaan kyltin: Ei saa häiritä/Nukutaan!

mikä kellonika on sopiva virpojalle virpomiseen? – Vauva

Sanoin että vaalivirkailijat saa virpoa, mutta äänestäjät pitää jättää rauhaan. Palkkaa ei pidä odottaa (eivät ehkä ole varautuneita).

Virpominen on pääsiäisen perinne: ohjeet virpojalle … – Kotiliesi

Virpominen on pääsiäisen perinne: ohjeet virpojalle ja virvottavalle

15.3.2011 — Virpoja heiluttaa pajunoksia virvottavalle ja lausuu virvontalorun. Virpoja ojentaa sitten vitsansa ja saa palkakseen makeisia tai rahaa.

Pienet noidiksi pukeutuneet virpojat kiertävät taas ovillamme tulevana palmusunnuntaina! Näin virpominen on mukava kokemus kaikille.

Palmusunnuntai 2023 – Juhlapyhät.fi

Virpomisen perinteisiin kuuluu myös virpomislorut, joista yleisin kuuluu ”Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle.” Loruja …

Palmusunnuntai eli virpomissunnuntai on vuosittain viikkoa ennen pääsiäistä, joten päivämäärä vaihtelee pääsiäisen ajankohdan mukaan. Lue lisää!

Tiesitkö tämän virpomisesta? Ihanteellisessa vitsassa on …

Tiesitkö tämän virpomisesta? Ihanteellisessa vitsassa on kolme haaraa ja kolme koristetta | Yle Uutiset

13.4.2019 — … milloin palkka kuuluu saada ja miten virpoja saa pukeutua? … Virpomisen juuret ovat muinaisessa pakanallisessa tavassa karkoittaa …

Tradition mukaan vitsa on kertakäyttöinen ja se pitää hävittää helatorstain jälkeen polttamalla.

Näillä ohjeilla virpominen hoituu hyvässä hengessä – Aamulehti

Näillä ohjeilla virpominen hoituu hyvässä hengessä – Kokosimme virpomisen säännöt – Perhe – Aamulehti

8.4.2022 — Kerro, jos haluat virpojia. Lukijat ehdottivat laittamaan oveen lapun ”Meille saa virpoa” tai vaikkapa koristellun pajunoksan oven pieleen …

Mikä palkka on riittävä ja millaisesta virpomisesta? Miten voi välttyä virpojilta ja miten toisaalta löytää ystävälliset ovet? Näin Aamulehden lukijat vastasivat.

Virvonta – Wikipedia

Virvonta – Wikipedia

Virvottavalle annetaan vitsa ja virpoja saattaa saada palkkioksi makeisia. Yleisesti käytössä oleva virvontaluku on: »Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks …

Virpojia odotellessa – – Suomi24 Keskustelut

Virpojia odotellessa – – Suomi24 Keskustelut

Pistä yksinkertaisesti lappu oveen palmusunnuntaina “Ei saa virpoa” niin ei … Pisamia kasvoilla, huivi päässä- kuinka monella näkee edes niitä nykyään?

Meillä ei ole käynyt ketään virpomassa pariin vuoteen. Odotan innolla että joku tulisi mutta noidat taitavat käydä nykyään vain sukulaisissa virpomassa….

Virpojat! – – Suomi24 Keskustelut

Kävikö teillä virpojat, vai ovatko vasta ensi lauantaina tulossa? … eli trullit länsisuomalainen tapa, ei saa mennä virpomaan noidaksi pukeutuneena” jne.

Keywords: monelta saa virpoa, saa virpoa