Omakotitalot ja Asunnot myynnissä Raaseporissa ja Tammisaaressa

Oletko etsimässä unelmiesi omakotitaloa tai asuntoa Raaseporista tai Tammisaaresta? Tässä oppaassa tutustumme erinomaisiin vaihtoehtoihin, joita näiltä alueilta löytyy. Etuovi-portaalissa on myynnissä monipuolinen valikoima omakotitaloja ja asuntoja, jotka odottavat uusia asukkaita. Tässä artikkelissa kerromme lisää mahdollisuuksista ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin.

Omakotitalot Raaseporissa

Raasepori tarjoaa upeita omakotitalovaihtoehtoja luonnonläheisessä ympäristössä. Alla on lista myynnissä olevista omakotitaloista Raaseporissa:

Kohde Huoneet Pinta-ala (m²) Hinta (€)
Kiinteistö 1 4 120 250 000
Kiinteistö 2 6 200 450 000
Kiinteistö 3 5 180 320 000

Raaseporin omakotitalot tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia asua rauhallisella alueella lähellä luontoa. Huoneiden määrä, pinta-ala ja hinta vaihtelevat kiinteistöjen välillä, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä myyjään ja pyydä lisätietoja kiinnostavista kohteista.

Asunnot Tammisaaressa

Tammisaaresta löytyy myös monipuolinen valikoima asuntoja vuokrattavaksi. Alla on lista vuokra-asunnoista Tammisaaressa:

  • Asunto 1 – Pieni yksiö keskustassa, 30 m², 600 €/kk
  • Asunto 2 – Tilava kolmio merinäköalalla, 80 m², 1 200 €/kk
  • Asunto 3 – Moderni kaksio lähellä palveluita, 50 m², 900 €/kk

Tammisaari tarjoaa mahdollisuuden asua meren läheisyydessä ja nauttia kauniista maisemista. Vuokra-asunnot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka eivät halua sitoutua omistusasuntoon. Valitse juuri omaan tarpeeseesi sopiva asunto ja ota yhteyttä vuokranantajaan.

Yhteenveto

Raaseporissa ja Tammisaaressa on lukuisia omakotitaloja ja asuntoja myynnissä. Olitpa sitten etsimässä omakotitaloa tai vuokra-asuntoa, näiltä alueilta löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Huomioi huoneiden määrä, pinta-ala ja hinta valitessasi omaa kotia tai lomapaikkaa. Tutustu tarkemmin Etuovi-portaaliin, josta löydät ajantasaiset tiedot myynnissä olevista kohteista. Onnea etsintään!

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tarkoittaa Etuovi?

Etuovi on Suomen suurin kiinteistöportaali, jossa voi etsiä myytäviä ja vuokrattavia asuntoja sekä omakotitaloja eri puolilta maata. Etuovi on hyvä lähtökohta asunnon etsimiseen Raaseporin ja Tammisaaren alueelta.

Miten löydän omakotitalon Tammisaaresta Etuovi-sivustolta?

Etuovessa voit syöttää haluamasi sijainnin ja hakukriteerit, kuten omakotitalon, ranta-asunnon tai vuokra-asunnon. Syötä hakuehtoihin tammisaari ja omakotitalo, ja saat listan myynnissä olevista omakotitaloista Tammisaaren alueella.

Missä voi vuokrata asunnon Tammisaaresta?

Etuovi-sivustolla voit etsiä myös vuokra-asuntoja Tammisaaresta ja lähialueilta. Syötä hakuehtoihin tammisaari ja vuokra-asunto, ja saat lista tuloksia vuokra-asunnoista Tammisaaren alueella.

Onko Raaseporissa myytäviä omakotitaloja?

Kyllä, Raaseporista löytyy useita myytäviä omakotitaloja. Voit etsiä niitä Etuovi-sivustolta. Syötä hakuehtoihin raasepori ja myytävät omakotitalot, ja saat listan tuloksia myynnissä olevista omakotitaloista Raaseporin alueella.

Miten löydän myytävät asunnot Tammisaaresta?

Myytäviä asuntoja Tammisaaresta voi etsiä helposti Etuovi-sivustolta. Syötä hakuehtoihin tammisaari ja myytävät asunnot, ja saat listan tuloksia myynnissä olevista asunnoista Tammisaaren alueella.

Kuinka löydän vuokra-asunnon Tammisaaressa?

Vuokra-asuntoja Tammisaaresta löydät Etuovi-sivustolta syöttämällä hakuehtoihin tammisaari ja vuokra-asunto. Etuovi tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-asuntoja Tammisaaren alueella.

Onko Etuovi luotettava asunnonhakupalvelu?

Kyllä, Etuovi on luotettava ja tunnettu asunnonhakupalvelu Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman myytäviä ja vuokrattavia asuntoja eri puolilta maata. Etuovi on suosittu valinta monille asunnon etsijöille, ja sen avulla voi löytää sopivan asunnon helposti.

Voinko löytää ranta-asunnon Tammisaaresta Etuovi-sivustolta?

Kyllä, Etuovi-sivustolla voit etsiä myös ranta-asuntoja Tammisaaresta ja lähialueilta. Syötä hakuehtoihin tammisaari ja ranta-asunto, ja saat listan tuloksia myynnissä olevista ranta-asunnoista Tammisaaren alueella.

Mistä voin löytää edullisen omakotitalon Raaseporista?

Etuovi-sivustolla voit etsiä myös edullisia myytäviä omakotitaloja Raaseporin alueelta. Syötä hakuehtoihin raasepori ja myytävät omakotitalot ja valitse hintaluokaksi edullinen, ja saat listan tuloksia edullisista omakotitaloista Raaseporin alueella.

Mitä muita alueita lähellä Tammisaarta kannattaa harkita asunnon etsimisessä?

Lähialueilla kannattaa tarkastella esimerkiksi Hankoa, Inkoota ja Kirkkonummea, jotka tarjoavat myös monipuolisia asumisvaihtoehtoja. Etuoven sivustolta saat helposti tietoa myös näiden alueiden myytävistä ja vuokrattavista asunnoista.

Artiklen Omakotitalot ja Asunnot myynnissä Raaseporissa ja Tammisaaressa har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 13 anmeldelser