Praha sää marraskuu

Marraskuun sää sijainnissa Praha 2023 – Sääennuste.com

Praha sää marraskuu 2023 | Praha 14 päivän sääennuste

Marraskuu on pimeä ja ankea aika matkustaa kaupunkiin, mutta diktatuurin loppumista juhlivana päivänä (17.11.) on normaalia riehakkaampaa. Joulumarkkinat …

Tarkista marraskuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Praha, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Praha päivittäinen sää marraskuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää ja ilmasto – Praha – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Praha | Apollomatkat

Get the monthly weather forecast for Praha, Praha, Tšekin tasavalta, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Praha: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Prahan sää | Lomalista.fi

2.4.2021 — Marraskuu. Marraskuussa palataan kylmiin ilmoihin ainakin aikaisin aamulla. Itseasiassa lunta voi jo nähdä tässä kuussa ja usein kaupunki …

Prahan sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat – Pieni Matkaopas

Katso millainen on Prahan sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän … Sää – Praha. Praha … Heinäkuu; Elokuu; Syyskuu; Lokakuu; Marraskuu; Joulukuu.

Praha, Praha – Kuukausittainen sää – AccuWeather

Praha, Praha, Tšekin tasavalta: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Praha – Sää ja lämpötila. Kuinka lämmintä Prahassa on? Hyvä kysymys. Sää, ilmasto ja lämpötilat vaikuttavat suuresti lomaan, on kyse sitten …

Get the monthly weather forecast for Praha, Praha, Tšekin tasavalta, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Sää kuukausittain – Neuvoja & vinkkejä – prague.fm

Sää kuukausittain – Neuvoja & vinkkejä

Praha, Tšekki, sää Marraskuu. Ilman lämpötila, Sademäärä. Säätietoja viimeiset 3 vuotta.

Tammikuu on itseasiassa hieno aika vierailla Prahassa johtuen uuden vuoden juhliin liittyvistä monista tapahtumista. Sen lisäksi voi olla edullisempaa vierailla kaupungissa siihen aikaan halpojen lentomatkojen ja hotellien vuoksi. Sää voi olla kuitenkin hyvin kylmä ja suorastaan jäätävä tähän vuodenaikaan. Keskilämpötila iltapäivällä on yleensä nollan tienoilla ja voi yöllä pudota -5.4°C asteeseen. Vaikkakin ilma on kylmä se on kuitenkin suhteellisen kuivaa ja sadetta on keskimäärin 23 millimetriä.

Sää – Praha – Napsu

Sää Praha, Tsekki marraskuu – lämpötila ja ilmasto. Tsekki. Keskilämpötila: 3°C. Alin lämpötila: 1°C. Ylin lämpötila: 6°C. Aurinkoisia tunteja

Praha –Sää ja lämpötila | TUI.fi

Praha — sää Marraskuu – Meteodb.com

Praha — sää Marraskuu

Praha, Tšekki, sää Marraskuu. Ilman lämpötila, Sademäärä. Säätietoja viimeiset 3 vuotta.

Sää Praha, Tsekki marraskuu – lämpötila ja ilmasto

Keywords: praha sää marraskuu