Sää ruka

Sää Ruka 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Ruka, Kuusamo – Foreca.fi

Tämän päivän ja huomisen sää. Sää tänään keskiviikkona. Puolipilvistä, illalla selkeää. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -15 astetta ja alin -24 astetta.

Täsmäsää Ruka. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Ruka, Kuusamo – Ilmatieteen laitos

Sää Ruka, Kuusamo – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Ruka, Kuusamo | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Ruka, Kuusamo. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Ruka, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi: Päivittäinen sää

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Ruka, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation …

Viikon sää Ruka, Kuusamo | 9 päivän sääennuste – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso viikon sääennuste kohteessa Ruka, Kuusamo. Meiltä myös sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti!

Sää Ruka (Huippu). Sää tällä hetkellä – freemeteo.fi

Ruka (Huippu), sääolosuhteet tällä hetkellä · tänään: -13°C · keskiviikko: -13°C · torstai: -8°C · perjantai: -6°C · lauantai: -10°C · sunnuntai: -8°C.

Ruka-Kuusamon matkailutietoa| Ruka.fi

Kuusamon ilmasto ja sääolosuhteet. Kuusamon alueen ilmasto on muuta Suomea mantereisempi. Vuoden keskilämpötila on nollan tienoilla ja kasvukausi on 135 päivää …

Ruka-Kuusamon matkailun vetonaulat ja tilastotietoa alueesta tiiviissä muodossa.

Sää – Ruka | Napsu

Katso millainen on Rukan sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Keywords: sää ruka, ruka sää, sää ruka 10, foreca sää ruka, sää ruka foreca, ruka sää 10, foreca ruka sää, ruka sää foreca, rukan sää 10 vrk, sää foreca ruka, rukan sää tänään, sää rukalla