Sallatunturi hotelli revontuli

Holiday Club Salla

Salla | Holiday Club

Holiday Club Sallan hotelli on suljettu. Vastaanotto ja kioski palvelevat lomahuoneistoissa majoittuvia. Loma-asuntomme ovat auki normaalisti sekä omistajille …

Holiday Club Salla on koko perheen lomakohde Lapissa. Sallan erämaa ihastuttaa – vaella tuntureilla, laskettele ja ihaile revontulia. Majoitu kylpylähotellissa tai lomamökissä.

Revontuli á la carte – Visit Salla

Ravintolat | Salla | Holiday Club

Revontuli à la carte tarjoaa vierailleen ensisijaisesti lappilaisista, paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Listaltamme löydät perinteisiä …

Holiday Club Salla Superior Apartments – Booking.com

Esittelyssä Holiday Club Salla Hotel Revontuli. Löydä halvin hinta hotellille … Salla Hotel Revontuli. Revontulentie 2, 98900 Salla Näytä hotelli kartalla …

Holiday Club Salla Hotel Revontuli Salla, Finland

Holiday Club Salla Superior Apartments, Salla – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Holiday Club Hotel Revontuli. Holiday Club Salla Revontuli. Holiday Club Salla Hotel. Salla Holiday Club Salla Hotel. Hotel Holiday Club Salla.

Tämä Lapissa Sallan hiihtokeskuksessa sijaitseva hotelli on vain 50 metrin päässä hiihtohisseiltä. Siellä on ravintola, uima-allas, sauna ja poreallas.

Kylpylä | Sallan Kunta

Holiday Club Salla Hotel Revontuli Salla, Finland – Lets Book Hotel

Yrityskuvaus englanniksi. Salla fi Matkalla Sallaan Laplandfinland com Etusivu Yritykset Sallan Matkailu Suomi Yritykset Hotelli Revontuli Suomi Etusivu.

Etsi käsitellään Holiday Club Salla Hotel Revontuli, Salla. Taatusti edullisin hinta. Ei varausmaksua. Maksavat hotellissa. Varauksen tekeminen on Holiday Club Salla Hotel Revontuli on helppoa ja turvallista.

Holiday Club Salla Hotel Revontuli – Napsu

Holiday Club Salla Superior Apartments – Hotels.com

Holiday Club Salla Hotel Revontuli | Napsu

Esittelyssä Holiday Club Salla Hotel Revontuli. Löydä halvin hinta hotellille Napsun hotellihaulla.

▷ Hotelli Revontuli, Salla

Holiday Club Salla Superior Apartments – Salla | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Holiday Club Salla Superior Apartments tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Keselmäjärven Uimaranta sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös 2 sisäuima-allasta. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja ilmaiset hygieniatuotteet. 

Uusi hotelli Sallatunturille – 15 miljoonan hanke … – YLE

Uusi hotelli Sallatunturille – 15 miljoonan hanke laskettelurinteen juurella | Yle Uutiset

Uusi hotelli tarvitaan, jotta Sallan matkailu pystyy vastaamaan kansainväliseen kysyntään.

Keywords: sallatunturi hotelli revontuli