Scandic lahti

Scandic Lahti City

Lahteen liitetään vahvasti urheilu. Kaupungissa järjestetään paljon tapahtumia niin messukeskuksessa kuin Sibeliustalolla, sekä ympäri kaupunkia.

Hotellit Lahti | Aina paras hinta | Scandic Hotels

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Scandic Lahti City on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Lahti. Paikan päällä oleva ravintola on täydellinen …

Scandic Lahti City (Hotelli) (Suomi) tarjoukset – Booking.com

Scandic Lahti City, Lahti – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Scandic Lahti City. Hotelli on kodikas ja viihtyisä hengähdyspaikka Lahden keskustan sykkeessä. Mainion sijainnin ansiosta se toimii oivana …

Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla suoraan Kauppakeskus Trioa vastapäätä ja 800 metrin päässä Lahden rautatieasemalta.

Scandic Lahti City – Hotels.com

Scandic Lahti City – Lahti | Hotels.com

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Lahti City. Asiakkaat pitävät sijainnista. Trio Shopping Centre sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Näytä majoituspaikan Scandic Lahti City tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. Trio Shopping Centre sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja baarin. 

Hotelli Scandic Lahti City, Suomi – Trivago

Hotelli Scandic Lahti City, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Scandic Lahti City kohteessa Lahti, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 58 valokuvaa ja 1607 arvostelua. Hotelli? trivago!

Hotelli Scandic Lahti City, Majoituksen tiedot – Visit Lahti

Visit Lahti | Hotelli Scandic Lahti City, Majoituksen tiedot

Yleiskuva-Hotelli Scandic Lahti City on mutkaton ja viihtyisä hotelli kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä, parhaiden ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Meillä asut mukavasti keskellä kaupungin sykettä ja nautit iloisesta sekä ystävällisestä palvelusta.

Scandic Lahti City Lahti, Suomen 54 – Momondo

Scandic Lahti City Lahti, Suomen 54 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 18 hotellihuoneita hintahaarukassa 33 – 54 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Lahti hotellin 18 {6}.

Hotelli Scandic Lahti City

Kauppakeskus Trio Lahti – Liikkeet

Triosta löytyy erinomainen valikoima muodin ja muun erikoiskaupan liikkeitä, kahviloita, ravintoloita sekä erilaisia palveluja, muun muassa monipuoliset pankkipalvelut ja kuntosali.

Scandic Lahti City | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Lahti City. Asiakkaat pitävät sijainnista. Trio Shopping Centre sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintola ja baari.

Keywords: scandic lahti, scandic lahti city, lahti scandic, scandic city lahti