Scandic waskia

Scandic Waskia | Vaasa

Rauhallinen hotelli upeissa merimaisemissa Vaasassa Tropiclandian vieressä. Mukavat huoneet, hyvä ravintola ja maksuton pysäköinti.

Scandic Waskia (Hotelli), Vaasa (Suomi) tarjoukset

Scandic Waskia, Vaasa – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Kohteessa Vaasa vieraillessasi Scandic Waskia on loistava vaihtoehto. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hierontahoidoilla, ja nauttia aamiaista ja …

Tämä hotelli sijaitsee Vaskiluodossa 2 km:n päässä Vaasan rautatieasemalta ja Kauppatorilta.

Scandic Waskia – Vaasa | Hotels.com

Miten se on Scandic Waskia? Tämä hotelli sijaitsee Vaskiluodossa 2 km:n päässä Vaasan rautatieasemalta ja Kauppatorilta. Hotellissa on ravintola, …

Näytä majoituspaikan Scandic Waskia tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan sijaintia lähellä julkisia kulkuyhteyksiä. Tropiclandia sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. 

Hotelli Scandic Waskia, Vaasa, Suomi – Trivago

Scandic Waskia – Vaasa

Travelfinlandia.com

Scandic Waskia Vaasa alk. 77 € – vertaa huoneiden hinnat

Scandic Waskia Vaasa alk. 78 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Scandic Waskia tarjous. Hinnat alk. 73 €.

SCANDIC WASKIA $99 ($̶1̶0̶9̶) – Vaasa – TripAdvisor

SCANDIC WASKIA $99 ($̶1̶0̶9̶) – Prices & Hotel Reviews – Vaasa, Finland

Now $99 (Was $̶1̶0̶9̶) on Tripadvisor: Scandic Waskia, Vaasa. See 208 traveler reviews, 122 candid photos, and great deals for Scandic Waskia, ranked #5 of 6 hotels in Vaasa and rated 3.5 of 5 at Tripadvisor.

Scandic Waskia

Tämä hotelli sijaitsee Vaskiluodossa 2 km:n päässä Vaasan rautatieasemalta ja Kauppatorilta. Hotellissa on ravintola, pysäköintimahdollisuus ja WiFi, joka on käytettävissä ilmaiseksi 1 Gt:n tiedonsiirtorajaan asti. Scandic Waskian huoneissa on tv ja oma kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös minibaari. Scandic Waskian ravintolasta saa kansainvälistä ja suomalaista ruokaa, ja siellä on tarjolla myös musiikkia ja tanssilava. Saatavilla on päivittäinen buffetaamiainen, ja vastaanotosta voi myös pyytää mukaan otettavan aamiaiskassin milloin tahansa. Scandic Waskia sijaitsee aivan Gloppetin lahden hiekkarannan vieressä. Hotellin vieressä sijaitsee Tropiclandian kylpylä ja vesipuisto, joka on kooltaan 1 100 m². Asiakkaat voivat ostaa alennushintaisia ​​pääsylippuja Scandic Waskian vastaanotosta.

Keywords: scandic waskia, hotelli waskia