Tui turkki korona

Matkustaminen Turkkiin – Turkin koronarajoitukset | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Turkkiin matkustamisesta. Mitkä ovat Turkin koronarajoitukset ja mitä vaaditaan Turkkiin matkustavalta juuri nyt?

Koronavirus – Tärkeää tietoa matkakohteista – TUI

Kohdemaiden käytännöt ja maahantulosäädökset | TUI.fi

Lue tärkeää tietoa kohteista, joihin on otettu koronapandemian jälkeen käyttöön uusia käytäntöjä, jotka tulee ottaa huomioon kohteeseen matkustaessa.

Maahantulovaatimukset – Muut lomakohteet | TUI.fi

Maahantulovaatimukset – Muut lomakohteet | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa matkakohteista korona-aikana. Mitkä ovat koronarajoitukset, tuleeko matkustajalomake täyttää ja mitä pitää huomioida?

Matkat ja lomakohteet Turkkiin | TUI.fi

Turkki on lomamaiden klassikko. Aurinkovarma ilmasto, kauniit rannat, maukas ruoka ja edullinen hintataso. Tutustu kohteisiin ja varaa Turkin matka TUIlta!

Uudet turvallisuuskäytännöt TUIn matkoilla

Pandemia vaikuttaa kaikkiin maailmanlaajuisesti, ja olemme uuden edessä. Eri maiden viranomaiset tekevät päivittäin uusia päätöksiä, minkä vuoksi olosuhteet …

Tutustu toimenpiteisiin ja lue vinkit, joilla yhdessä teemme matkailusta mahdollisimman turvallista.

Matkustaminen Kreikkaan – Kreikan koronarajoitukset | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Kreikkaan matkustamisesta. Mitkä ovat Kreikan koronarajoitukset ja mitä vaaditaan Kreikkaan matkustavalta juuri nyt?

Koronatietoa – Turvallisesti TUIn lomalle

TUI Nordic on osa TUI Groupia. Osoite: Konepajankuja 3, 00510 Helsinki. Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 231 000 10 (pvm/mpm). Y-tunnus 0709785-3.

Uudet turvallisuuskäytännöt varmistavat turvalliset matkat. Lue palveluistamme, joilla luomme turvallisia ja ihania lomamatkoja.

Koronatesti – TUI

Koronatesti

TUIn asiakkaille edullinen koronatesti ennen matkaa … Kohdemaiden maahantulosäädökset vaihtelevat ja useat maat edellyttävät matkailun avautuessa matkustajilta …

TUIn asiakkaille edullinen koronatesti ennen matkaa – lue lisää

UM:n matkustustiedotteet | TUI.fi

TUI noudattaa aina Suomen viranomaisten, kuten ulkoministeriön matkustustiedotteiden, suosituksia. Jos Suomen viranomaiset kieltävät matkustamisen tiettyyn …

TUI noudattaa aina UM n matkustustiedotteiden suosituksia

Kap Verde matkustus ja koronarajoitukset | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Kap Verdelle matkustamisesta. Mitkä ovat Kap Verden koronarajoitukset ja mitä tulee ottaa huomioon juuri nyt?

Keywords: tui turkki korona